30 oktober 2020 - Nieuws

Goed verzekerd in 2021 met VGZ Zuid-Limburg

Gemeenten in Maastricht en Heuvelland bieden in samenwerking met VGZ Zuid-Limburg ook voor 2021 weer een goede en betaalbare collectieve zorgverzekering aan. De verzekering is er voor inwoners met een inkomen van maximaal 150% van het wettelijk sociaal minimum. Ook inwoners van Eijsden-Margraten, Gulpen-Wittem, Maastricht, Meerssen, Vaals en Valkenburg aan de Geul komen in aanmerking voor deze zorgverzekering.

Kies de verzekering die bij u past

Gebruikt u regelmatig of veel zorg, dan is het uitgebreide VGZ Zuid-Limburgpakket met zijn ruime vergoedingen voor bijvoorbeeld een bril of lenzen, tandzorg, orthodontie en fysiotherapie een goede keuze. Het eigen risico is in dit pakket volledig meeverzekerd. Dus u wordt niet verrast met hoge rekeningen.

Verwacht u weinig zorgkosten, dan is het nieuwe VGZ Zuid-Limburgpakket Compact een optie. U betaalt dan minder premie, maar let op: de vergoedingen van het Compact pakket zijn minder uitgebreid en lager, een verschil dat niet wordt aangevuld via de bijzondere bijstand. Bovendien is het eigen risico niet meeverzekerd. Eventuele rekeningen hiervoor betaalt u zelf.

Meer informatie

Op de website van Sociale Zaken Maastricht Heuvelland staat meer informatie over de collectieve zorgverzekering van VGZ. Afsluiten doet u via www.vgz.nl/zuidlimburg. Daar staat ook het overzicht van de vergoedingen. Heeft u vragen of wordt u liever telefonisch geholpen, bel dan direct met VGZ via 0800 250 00 10 (gratis).

Laat u goed inlichten over de zorg die u krijgt binnen uw verzekering.